December 1-től december 23-ig minden nap kinyithattok egy ablakot ezen a különleges adventi kalendáriumon. Minden nap egy tehetséges, magyar vállalkozó oszt meg velünk valami kis ajándékot akár egy letölthető anyag, vagy valami kis útmutató formájában, amivel az ünnepekre készülődve jobbnál jobb ötleteket kapunk.

Idén nagyon népszerű az adventi kalendárium összefogás különböző vállalkozások között. Jó ötlet, mert együtt készülünk az ünnepre, partnereket találunk és bemutatkozhatunk egymás közönsége előtt is. Jó, mert összegyűjtve találhat mindenki a maga ízlésének, igényeinek megfelelő termékeket, szolgáltatásokat. Nem mellesleg a magyar piacról és egymást erősítve vásárolunk.

Mivel december 5-e van, és ma jön a Mikulás, ezt a blogbejegyzést még többször kiegészítem 23-ig. Sőt 24-én egy nagy ajándékcsomagból nyereményjátékot hirdetnek a withloveforyou oldal, a játék és az adventi ötlet szervezői.

 

Macaron-sziget

Touron Georgina egy meseszép macaron torony leírását és elkészítési útmutatóját hozta az adventi kalendáriumba. Franciaországban tanulta a macaron készítés titkát egy neves francia séftől és a megszerzett tudására alapozva létrehozta a Macaron-sziget nevű vállalkozását. A Macaron-sziget webshopjában eredeti francia termékeket lehet vásárolni. Georgina ebookban és online tanfolyamokban adja át a tudását azoknak akik a tökéletes macaron elkészítését szeretnék megtanulni. Weboldala: http://macaron-sziget.hu/

A macaron-torony leírásához kattints ide: Macaron torony

Jógakaland

Ezeket a szép karácsonyi ajándékkísérőket, vagy karácsonyfa díszeket a Jógakaland küldte.

A Jógakaland mesekönyv és a könyv megszületése óta rengeteg értékes kiegészítő egy család fejéből pattant ki. Gyönyörű szépen megtervezett, nagyon tartalmas, igazi hiánypótló dolog gyerekeknek, családoknak. A könyv és a Jógakaland célja, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerkedjenek a jógázással, mindezt az ő nyelvükre lefordítva, kalandos élményeken keresztül.

“A Jógakaland a tudatos szülők csodaeszköze, játékai tele vannak szeretettel, egészséggel, vidámsággal és mókával!”

Weboldala: https://jogakaland.hu/

A díszeket itt tudod letölteni: Jógakaland díszek

Grillázs Mézes

Mézeskalács csomagolásban segít Busznyák Renáta, hogy a csomagolástól még inkább igazi karácsonyi ajándék lehessen amit együtt sütöttünk. A leírás a képre kattintva megtalálható.

Eredetileg közgazdászként végzett, de grillázs és mézes „hobbi-cukrász”-szá vált. Aprólékosan díszített, csupa szeretet alkotásai rengeteg tudást, odafigyelést, munkát igényelnek. Békebeli hangulatot idéznek.

Eme két termék a szabadságot, a szabad alkotást szimbolizálja számomra. Mind a mézeskalács, mind a grillázs nagyon jól formázható és csak a fantázia szabhat határt annak, hogy mi mindent lehet belőlük megvalósítani.

Itt találjátok meg: https://www.facebook.com/grillazsmezeskalacsajandekok/

A díszeket itt tudod letölteni: Jógakaland díszek

 

Katartdesign

Női vállalkozóknak szeretnék segíteni, egyszerű, könnyen használható, nőiesen egyedi arculattal, weboldallal. A weboldal, az arculat eszköz, amit egy jól felépített üzleti stratégiával együtt használva eredményekhez juttatja a vállalkozásokat. Ez az ami nehéz a legtöbb zöld vállalkozásnak, hiszen nem marketing és üzleti területen tevékenykednek. 

A környezettudatosság, a holisztikus szemlélet és a vállalkozásban is a fenntartható fejlődés, ami elsősorban motivál. Ügyfeleim is általában környezettudatosak.

Küldetésnek érzem, hogy segítsek egyszerűvé és érthetővé tenni egy saját honlap kezelését. Ugyanakkor a stílus és a design is fontos. Profi, egységes megjelenéssel jobban meg tudják mutatni magukat a kisebb vállalkozások is. Komolyabban veszik őket és nem kell árharcban megalázkodniuk.

Itt találjátok meg a 12 részes, havi naptárat.

A karácsonyi ajánlatomat pedig itt dec.17.ig!

 

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

 

 

Kérd az INGYENES ANYAGOKAT, amikben munkafüzetek, tervezők, tudásanyagok segítenek az online vállalkozásoddal profin és eredményesen megjelenni . 

Gratulálok! Sikerült. Küldtem egy emailt.

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg mással is!

UA-67800346-1