Örülök, hogy itt vagy

Hamarosan megérkezik az email fiókodba az ingyenes anyagokhoz a jelszó.

  • hasznos munkafüzetek
  • mini tanfolyamok
  • közösségi média sablonok
  • tervezők
  • nyomtatható idézetek
  • és más anyagok

A tartalom folyamatosan frissül.

Szerelem első látásra

Ha szeretnél büszkén tekinteni a vállalkozásodra és ha szeretnéd, hogy olyan ügyfelek találjanak rád, akik ideálisak számodra, akkor keress meg egy ingyenes igényfelmérésre.

Logó tervezés, névjegykártya, arculati csomag, weboldal készítés, átgondolt, felépített rendszerben együtt gondolkozva, amiben segítek neked.

Gyorsan, hatékonyan

Egyedi, előre elkészített, de személyre szabható logók, színpaletták, arculati csomagok, közösségi média sablonokat vásárolhatsz. Gyors és költséghatékony megoldás. Azonnal megvan.

Időt és pénzt takarítasz meg ezzel a megoldással. Ha megszereted maradhat továbbra is, de később akár teljesen egyedit is készíttethetsz.

Az idő pénz és a gyors cselekvéssel a halogatásnak elejét vehetjük.

Vásárolj kedvező árú, stílusos logót, közösségi média sablon csomagot, vagy komplett arculati csomagot. Profi, egységes, összehangolt megjelenéssel magabiztosabban kommunikálsz majd. Felismerhető, rád jellemző stílussal kiemelkedsz és azok találnak rád, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak.

Időt és pénzt takaríthatsz meg az egyedi, előre elkészített logókkal,  arculati csomagokkal, vagy közösségi média sablonokkal, tervezőkkel. Nézz körül a Katartdesign Üzletben.

Köszönöm, hogy itt vagy! Ha úgy gondolod, hogy más is örülne az ingyenes anyagoknak, vagy tudod, hogy gondolkozik online vállalkozásban oszd meg vele ezt kérlek.

Szeretettel:

Nagy Kata

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest