Szolgáltatások

Arculat, webdesign, stratégia

Az exkluzív, stílusos megjelenés a megfelelő ügyfeleket és olyan önbizalmat eredményez, ami a legjobb befektetés az első perctől kezdve. Biztosan megtérül.

Ingyenes konzultációlogóhoz vagy weboldalhoz igényfelmérő

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Komplex logó, arculat, weboldal, brand stratégia

Szeretnél stílusosan, elegánsan megjelenni?

Érezd úgy, mintha stylisthoz vinnéd a vállalkozásod, amivel a továbbiakban magabiztosan tudsz megjelenni. Magadat is komolyan veszed és nem halogatsz tovább. 

Legyen neked is saját, profi, teljesen a vállalkozásodat és a személyiségedet kiemelő logód és arculatod. Kérd az ingyenes, 15 perces konzultációt.

Kérj ingyenes tanácsadást

  • ha bizonytalan vagy mi az ami Neked a legjobb lenne
  • ha nem férsz bele egyik csomagajánlatba sem
  • ha szeretnél tisztábban látni merre tovább mielőtt honlapot, arculatot csináltatnál
  • ha van egy ötleted

Merj nyugodtan kérdezni. Biztos kitalálunk valamit, ami mozdít egyet rajtad. Hívj nyugodtan, vagy írj ha úgy könnyebb.

Kész, személyre szabható arculati csomagok

Ha most indulsz, vagy gyorsan kellene egy szép, letisztult, profi logó a hozzá való arculattal, akkor ez éppen pont neked való. Költséghatékony, gyors, azonnali megoldás.

Lehet Neked is szép, egyedi logód és arculatod!

Ezeket az egyedi, előre elkészített logókat és a hozzájuk tartozó arculati táblákat azoknak készítettem, akik még nem szeretnének hatalmas összegeket költeni a vizuális megjelenésre, de tudják és érzik, hogy nagyon fontos mindez. Profi megjelenéssel a munkád minőségét, az üzlethez és a vevőidhez való hozzáállásodat és az áraidat kommunikálod.

Az Első benyomás egyszer van.

Nézd meg és válaszd ki a Neked valót! Ezek a logók és arculati táblák teljesen egyediek. Ha kiválasztod melyik illik a vállalkozásodhoz, onnantól a Tiéd. Egyetlen egyszer lehet megvásárolni őket.

A logókban megadott vállalkozási témák és nevek csak példák. Mintául szolgálnak. A név és a feliratok személyre szabhatóak.

Kattints a neked tetsző logóra, vagy arculati táblára, vagy válogass kedvedre az Üzletben!

Ha nem tudsz ezek közül választani, mert saját elképzelésed van, vagy mert segítséget szeretnél ezzel kapcsolatban, akkor keress meg, vagy töltsd ki az igényfelmérőt ITT, IDE KATTINTVA (Új ablakban nyílik meg)

5–5 termék, összesen 5 db

5–8 termék, összesen 12 db

INGYENES ANYAGOK

Ha olyan ügyfélkörrel dolgozol, vagy szeretnél dolgozni, akik értékelik, hogy odafigyelsz a részletekre, hogy fontos a stílus és szívesen fizetnek a különleges bánásmódért, akkor foglalkozz az ennek megfelelő elegáns és  online megjelenéseddel. Építs exkluziv brandet.

 

  • 6 napos vállalkozásindító email tanfolyam
  • nyomtatható heti tervezők 4 évszakra
  • branding tábla minta az egységes megjelenéshez 
  • üzleti tervező 
  • Folyamatosan frissülő ingyenes anyagok

Minden segítség adott, ha vállalkoznál, vagy ha magasabb szintre lépnél a vállalkozásodban!

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Online vállalkozás - 6 napos, ingyenes minitanfolyam

női vállalkozások
Megnézem

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

 

 

Kérd az INGYENES ANYAGOKAT, amikben munkafüzetek, tervezők, tudásanyagok segítenek az online vállalkozásoddal profin és eredményesen megjelenni . 

Gratulálok! Sikerült. Küldtem egy emailt.

Pin It on Pinterest

UA-67800346-1