0036/70/701-0648 katartwebdesign@gmail.com

Honlap készítés árak:

Az árak bruttó árak. Minden ügyfelünk minden elképzelése egyedi, így a lenti árak nagy részt nem fix árak. Segíteni szeretnék, hogy tudd mivel számolj. 

További weboldal elemek:

 • Meglévő arculathoz kialakított design
 • Hírlevélküldés
 • Felugró ablak feliratkoztatásra / közösségi média aktivitásra felhívó
 • Ártábla
 • Visszaszámoló
 • Portfolió oldal
 • Eseménynaptár
 • Gyakran ismételet kérdések
 • Videó, hanganyag
 • Lapozó
 • Landing page

Kérlek kérj árajánlatot. Töltsd ki az igényfelmérőt és küldöm is.

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Arculat

Logótervezés alap csomag: 45000 Ft

Tartalmaz 2 különböző tervet, 2 módosítási lehetőséget, valamint a kiválasztott logó színes és fekete-fehér kidolgozását. A jóváhagyott emblémát nagy felbontású képfájlban adjuk át. Jpg, png, ai, eps, pdf formátumban. A logótervezési alapcsomag tartalmaz egy arculati leírást, amely tartalmazza a színkódokat, a használt betűtípust. Ez nem azonos egy komplett arculati kézikönyvvel!

Logótervezés médium csomag: 65000 Ft

Tartalmaz 3 különböző tervet, 4 módosítási lehetőséget, valamint a kiválasztott logó színes és fekete-fehér kidolgozását. A jóváhagyott emblémát nagy felbontású képfájlban adjuk át. Jpg, png, ai, eps, pdf formátumban. Ez nem azonos egy komplett arculati kézikönyvvel!

Branding board csomag:

Logó + variációk: másodlagos, pecsét, színpaletta, betűtípusok, mintázatok, inspirációs fotók egy branding táblán, 

Névjegy kártya, FaceBook borító

Alap csomagnál: 100000 Ft
Médium csomagnál: 120000 Ft

 

Honlap karbantartás

Alap csomag:

– WordPress havi biztonsági frissítése – Bővítmények havi biztonsági frissítése – Sablonok havi biztonsági frissítése – Havi biztonsági mentés – Havi technikai ellenőrzés –  Havi számlázás, határozott ideig, megújítható: 3000 Ft / hó – 6 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható: 16.000 Ft /6 hó – 12 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható: 30.000 Ft / 12 hó

Premium csomag:

– WordPress folyamatos biztonsági frissítése – Bővítmények folyamatos biztonsági frissítése – Sablonok folyamatos biztonsági frissítése – Havi biztonsági mentés – Havi többszöri technikai ellenőrzés – Javaslatok módosításra 12 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható: 35.000 Ft / 12 hó

További kép, vagy tartalomfeltöltés:

6000 Ft/óra (Minden megkezdett óra egy teljes órának számít)

Illusztráció

Egyedi elképzelésed van egy arculati kabalafiguráról, vagy egy újsághirdetés egy elemével kapcsolatban, vagy szeretnéd ha a könyvedet egyedi illusztrációk díszítenék. Beszéljük meg milyet szeretnél.

Az árak bruttó árak. Minden ügyfelünk minden elképzelése egyedi, így a fenti árak nagy részt nem fix árak. Segíteni szeretnék, hogy tudd mivel számolj.

 

UA-67800346-1