Arculat / Weboldal / Grafika

Első benyomás egyszer van. A megjelenéseddel Te szabályozod, hogy kik az ügyfeleid és mennyit ér nekik a terméked/szolgáltatásod.

Töltsd ki a weboldaltervezéssel kapcsolatos, vagy az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Referenciák.

Magabiztosságot ad ha büszke vagy a vállalkozásod megjelenésére. Olyan ez mint egy gyönyörű autóba ülni vagy egy rád szabott ruhát hordani.

Lehet Neked is Online stylistod.  

Logó tervezés csomagok

A logó alap. Ha a logó és az arculat azt tükrözi, hogy ez a vállalkozás minőséget árul, igényes, ad a megejelenésére, vagyis figyel a részletekre, akkor olyan emberek keresik majd meg, akiknek mindez ugyanígy fontos és éppen ezért erre áldoznak is.

Logó tervezés

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Logó tervezés

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 Logótervezés 

Tartalmaz 3 különböző tervet, 4 módosítási lehetőséget, valamint a kiválasztott logó színes és fekete-fehér kidolgozását. A jóváhagyott emblémát nagy felbontású képfájlban adjuk át. Jpg, png, ai, formátumban. A logótervezési médium csomag tartalmaz egy arculati leírást, amely tartalmazza a színkódokat, a használt betűtípust. Ez nem azonos egy komplett arculati kézikönyvvel! Ajándék, 2 oldalas névjegykártya jár ehhez a csomaghoz. 

Mini branding board

A logótervezési csomagokhoz mini branding board vásárolható, ahol egy nyomtatható változatban az elkészített logó, a logó színei, betűtípusai és egy a logó színeit kiegészítő max. a logó színeivel együtt, egymással harmonizáló 5 színből álló, a vállalkozás profilját figyelembe vevő színskála segít a továbbiakban a következetes, profi webes grafikai anyagok elkészítésében. A branding board nyomdakész (CMYK) és webes felbontású formátumát is átadjuk. 

Branding board csomag:

 • Logó + variációk: másodlagos, pecsét
 • színpaletta
 • betűtípusok
 • mintázatok
 • inspirációs fotók egy branding táblán, 
 • Névjegy kártya
 • FaceBook borító
 • Választhatóan a következőkből egy: ajándékkártya, meghívó, A5-ös, egyoldalas szórólap, vagy bérlet)

Honlap készítés árak:

Miért nem teszem ki a weboldal készítés árakat? 

 Ha megadnék árakat azok arra vonatkoznának ha gondolkodás nélkül, töltelék szövegekkel és szép fotókkal, esztétikus weboldalt készítenék, de nem szabnám a Te vállalkozásodra.  Sorozatban készítenék sok szép weboldalt, egyik olyan lenne mint a másik, kis eltéréssel, de nem biztos, hogy hozna eredményt és nem biztos, hogy tudnád használni.

Több millió honlap készül minden évben. Semmi értelme honlapot csináltatni, abban az esetben ha nem tudod használni, mert ma már nem találnak meg az ideális ügyfeleid csak úgy, hogy egyszer csak rád bukkannak.  Akkor ne is csináltasd meg. Se velem, se mással. Egy honlap a marketing stratégiád egy eleme, a branded része, aminek az a feladata, hogy bevételt termeljen. Ha a weboldalad erre nem alkalmas akkor kidobott pénz.  

Ha 50.000 Ft-ért készítek neked egy weboldalt, de nem használod és nem hoz semmit, akkor kidobott pénz. Ha 500.000 Ft-ért kidolgozunk egy stratégiát, aminek a része a honlapod és az 1.500.000 Ft-t hoz, akkor az megérte. Ez az oka, hogy nem teszem ki, hogy egy weboldal 50000 Ft, vagy 500000 Ft. Egyiknek sincs értelme addig, amíg nem látom a célodat és azt, hogy azon hogyan tudunk ketten dolgozni. 

Mikor keress meg?

Nagyon sok tehetséges webdesigner dolgozik Magyarországon. Pontos, szép munkát végeznek. Biztosan találsz drágábbat is és olcsóbbat is az ajánlatomnál, amit akkor küldök el neked ha megbeszéltük, hogy mi a célod a honlapoddal, milyen eredményekhez szeretnéd ha hozzásegítene. Miután megkeresel és kitöltötted az igényfelmérőt, amiben vezetett kérdések segítségével végiggondolod, hogy mit vársz a honlaptól és milyet szeretnél, tisztábban látod majd milyen feladatok várnak rád a közös munkánkkal kapcsolatban. Lesz egy stratégiád arra vonatkozólag, hogy hogyan szeretnéd a honlapodat bevétel szerzésre, vagy másra használni. Ez elengedhetetlen az én munkámhoz is. Akkor tudok nem csak szép, jól működő, és a stratégiádba illeszkedő weboldalt készíteni neked, ha tudom mit szeretnél elérni vele. 

Miért éri meg Neked, hogy együtt dolgozzunk?

 • Amit nálam biztosan megkapsz, az az, hogy veled együtt végiggondoljuk, hogy Te miben tudnál kitűnni, milyen eszközökkel tudsz majd előrébb jutni a piacon. Egy honlap mindig befektetés, akár kevesebbet, akár többet áldozol rá. Az viszont nem mindegy, hogy a befektetésed megtérül e. Marketing szemlélettel állok a weboldalad elkészítéséhez és mindig nagyon fontos, hogy Neked mi lesz a legmegfelelőbb, a Te vállalkozásodra nézve. 
 • Az sem mindegy, hogy tudod e használni majd, amikor egyedül kell használnod. Akár ha a technikai részére gondolok, akár ha arra, hogy mit miért és hova teszel rajta a jövőben, ha szükséged van rá egy kampány során, vagy ha új termékekkel jössz ki. Minden honlapot úgy adok át, hogy megmutatom hogyan tudod használni majd. Oktatóvideót készítek Neked, hogy vissza tudd nézni később is. 
 • Szövegírással kapcsolatos megoldásokat javasolok, hogy jobban teljesítsen a weboldalad. 
 • Ha hallottál a keresőoptimalizálásról, akkor tudod, hogy vannak eszközök, amiknek a segítségével egy adott témában (a Te témádban) könnyebben találnak rád akik a témában keresnek. Szép ambíció a Google találati listájában legelőre kerülni, de ehhez sok minden kell és elég relatív dolog. Viszont vannak megoldások rá, hogy idővel és munkával közel kerülj ehhez. Ebben is tudok segíteni.
 • Azt, hogy a számodra legidáilasabb ügyfél megtaláljon a következetesen kommunikált, megfelelően kiválasztott vizuális megjelenéssel is befolyásolhatod. Ha még nincs logód, vagy komplett arculatot szeretnél, ebben is tudok segíteni.

Fontos

Semmilyen profin összerakott, minden extrával ellátott weboldal, semelyik gyönyörűen megtervezett logó, vagy arculat nem ér semmit akkor, ha nem tudod kihasználni az előnyeit. Olyan mintha egy legújabb MacBook Pro-t tetriszezésre használnál.

Akkor térül meg egy honlapba vagy egy arculatba tett befektetésed, ha megfelelő tudatos munkával tovább építed. 

Keress meg ha komolyan gondolod és nem csak egy honlap kell.

 

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Kérj ingyenes tanácsadást

 • ha bizonytalan vagy mi az ami Neked a legjobb lenne
 • ha nem férsz bele egyik csomagajánlatba sem
 • ha szeretnél tisztábban látni merre tovább mielőtt honlapot, arculatot csináltatnál
 • ha van egy ötleted

Merj nyugodtan kérdezni. Biztos kitalálunk valamit, ami mozdít egyet rajtad. Hívj nyugodtan, vagy írj ha úgy könnyebb.

Kész, személyre szabható arculati csomagok

Ha most indulsz, vagy gyorsan kellene egy szép, letisztult, profi logó a hozzá való arculattal, akkor ez éppen pont neked való. Költséghatékony, gyors, azonnali megoldás.

Lehet Neked is szép, egyedi logód és arculatod!

Ezeket az egyedi, előre elkészített logókat és a hozzájuk tartozó arculati táblákat azoknak készítettem, akik még nem szeretnének hatalmas összegeket költeni a vizuális megjelenésre, de tudják és érzik, hogy nagyon fontos mindez. Profi megjelenéssel a munkád minőségét, az üzlethez és a vevőidhez való hozzáállásodat és az áraidat kommunikálod.

Az Első benyomás egyszer van.

Nézd meg és válaszd ki a Neked valót! Ezek a logók és arculati táblák teljesen egyediek. Ha kiválasztod melyik illik a vállalkozásodhoz, onnantól a Tiéd. Egyetlen egyszer lehet megvásárolni őket.

A logókban megadott vállalkozási témák és nevek csak példák. Mintául szolgálnak. A név és a feliratok személyre szabhatóak.

Kattints a neked tetsző logóra, vagy arculati táblára, vagy válogass kedvedre az Üzletben!

Ha nem tudsz ezek közül választani, mert saját elképzelésed van, vagy mert segítséget szeretnél ezzel kapcsolatban, akkor keress meg, vagy töltsd ki az igényfelmérőt ITT, IDE KATTINTVA (Új ablakban nyílik meg)

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Honlap karbantartás

Egy honlapot folyamatosan karban kell tartani, frissíteni kell, biztonsági okokból és azért, hogy rendesen működjön sokáig. Másrészt adódhatnak apróbb hibák a működésben. Ez tőlem független. A működéshez szükséges bővítményeket külső fejlesztők készítik és frissítik rendszeresen. A frissítések miatt történt hibák előfordulhatnak.

A frissítéseket, biztonsági mentést magad is elvégezheted rendszeresen. Ha engem bízol meg vele a következő a helyzet:

Alap csomag:

 • WordPress havi biztonsági frissítése
 • Bővítmények havi biztonsági frissítése
 • Sablonok havi biztonsági frissítése
 • Havi biztonsági mentés
 • Havi technikai ellenőrzés

Havi számlázás, határozott ideig, megújítható: 8000 Ft / hó

6 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható: 7000 Ft / hó

12 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható: 6000 Ft / hó

 

Premium csomag:

 • WordPress folyamatos biztonsági frissítése

 • Bővítmények folyamatos biztonsági frissítése

 • Sablonok folyamatos biztonsági frissítése

 • Biztonsági mentés a frissülő tartalomgyakoriságától függően

 • Havi többszöri technikai ellenőrzés

 • Meghatározott mennyiségű tartalomfeltöltés és/vagy formázás (blogbejegyzés, képek, termékek, stb.)

 • Kisebb módosítások alkalmanként előreláthatóan (színcsere, akciók, termék/szolgáltatás/ajánlat fel/levétele, stb.)

Ár megegyezés szerint: 12 hónap számlázása egyben, határozott ideig, megújítható

További kép, vagy tartalomfeltöltés:

6000 Ft/óra (Minden megkezdett óra egy teljes órának számít)

Illusztráció

Egyedi elképzelésed van egy arculati kabalafiguráról, vagy egy újsághirdetés egy elemével kapcsolatban, vagy szeretnéd ha a könyvedet egyedi illusztrációk díszítenék. Beszéljük meg milyet szeretnél.

Az árak bruttó árak. Minden ügyfelünk minden elképzelése egyedi, így a fenti árak nagy részt nem fix árak. Segíteni szeretnék, hogy tudd mivel számolj.

 

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest