Források, amiket megosztok veled

 

Nap mint nap használom a következő programokat és eszközöket. Szeretnék időt megtakarítani neked azzal, hogy ajánlom őket.

Frang Maya luxuskozmetika inspirációk

Leírom neked mikkel dolgozom, hogy ne kelljen keresgélned. Ezekkel készítettem a honlapom, számlázok, készítek grafikákat, gyűjtöm a feliratkozóimat és csinálok mindent, ami az online vállalkozásomhoz kell. Segítenek egyszerűvé tenni a mindennapokat és bevételt teremteni.

Persze számos más egyéb online eszköz létezik, ezek csak javaslatok. Használd azt, ami neked a legkézenfekvőbb. Én ezekre bukkantam rá, ezeket tapasztaltam ki és ezek jöttek be. A lenti linkek némelyike partnerlink is, ami azt jelenti, hogy ha ezeken keresztül regisztrálsz, vagy fizetsz elő, akkor az nekem kis plussz bevételt jelent, de neked nem jelent plussz költséget. Köszönöm ha rákattintasz.

Szamlazz.hu Online számlázó program – Online számlázás egyszerűen, gyorsan. Ingyenesen lehet regisztrálni és használni is. Az elején teljesen elég ez a verzió is. Korlátlan számú számlát állíthatsz ki vele, könnyen, gyorsan lehet használni és megbízható. Nagyon sokan használják nálunk, ezért integrálható rengeteg mindennel. A NAV-hoz köthető, így teljesen hivatalosan intézheted a számlázási ügyeidet. Hasznos cikkek és videók vannak a blogon, ami segít eligazodni. Mobilról is működik.

Profitárhely és Megacp Tárhelyszolgáltatók – A WordPress honlapom és az ügyfeleim nagy részének a honlapjai náluk vannak. Mindkettőt használom és eddig nem volt gondom egyikkel sem. Domain (a www.honlapodneve.hu/com/stb.) regisztrációt is lehet intézni náluk. Sok tárhely szolgáltató van a piacon, ha érdekel melyik a legjobb akkor kérlek nézz utána jobban. Attól függ kinek mire kell. A profitárhely ügyfélszolgálata profibb, cserébe egy kicsit drágább az éves díj , de bár a megacp tikett rendszerrel dolgozik, nagyon gyorsan választ kapok minden kérdésemre. Ezen a linken választ kapsz néhány alapvető kérdésre és egy videóban bemutatják hogyan tudsz WordPress weboldalt készíteni akár magad is.

Elegantthemes.com DIVI WordPress sablon – Gyönyörű, elképesztően könnyen használható és megbízható weboldal sablon. Úgy van kitalálva, hogy a látogatói felületről tudod szerkeszteni a honlapodat mindenféle informatikai tudás nélkül. Az egyik legnépszerűbb sablon a világon, ami azért fontos, mert folyamatosan frissítik és fejlesztik, hogy minél több mindenre lehessen használni és véletlen se okozzon csalódást a több millió felhasználónak. Több száz előre elkészített dizájn áll rendelkezésedre, hogy akár azonnal dolgozz vele, vagy átalakítsd az alapot. Bármit meg tudsz csinálni a segítségével magad is a webshoptól kezdve a landing oldalon át, az online kurzusig. Éves díj, vagy élethosszig tartó egyszeri díj van, de nagyon megéri, mert akármennyi weboldalt készíthetsz vele és rengeteg plussz dolgot adnak hozzá.

Canva Kreatív tervező – A pro verziót használom, mivel egy csomó extrához hozzáférek, (2 millió jogtiszta ingyenes fotó, videószerkesztés, grafikák átméretezése egyszerre egy gombnyomással, háttér kivágás, stb.) ami jó és sokszor könnyebb ebben megoldani egy egy gyors munkát. Az ingyenes verzió is nagyon szuper. R

MailChimp Hírlevél küldő rendszer – 2000 email feliratkozóig ingyenes. Kapcsolatot tudsz tartani a feliratkozóiddal. Tájékoztathatod őket ha új tartalmat készítettél nekik, bármiben tudsz segíteni, vagy kedvező ajánlatod van a számukra. Ezen keresztül tudod a bizalmat építeni, hogy ne csak egy legyél a tengernyi más termék kínálója közül. Szívesebben és könnyebben vásárolnak tőled, ha ismernek, bíznak benned és te is tudod miben tudsz nekik igazán segíteni. Mindenki jól jár.

Egy listát alakíthatsz ki vele összesen (pl. Hírlevél feliratkozók), de szegmentálhatod ezen belül a tagokat neked megfelelő szempontok szerint. Korábban előre be lehetett időzíteni több egymás után következő emailt a feliratkozóknak, de nemrég ez megszűnt és csak a pro verzióban elérhető. Viszont kimutatások segítik, hogy mi az amire ráerősíthetsz a statisztikák alapján és mi az ami nem működött annyira. Mire kattintottak, hányan, stb.

Adobe grafikai programok: Ezeket használom a mindennapi munkám során. Tanulást igényel a használatuk, de hasonló a felépítésük, egymással integrálhatók a bennük elkészített anyagok és mindenki ismeri őket. A legismertebb programok a világon a témában. Előfizetéssel működik, de vannak ingyenes, nyílt foráskódú megfelelőik.

  • Photoshop: A nevében is benne van, hogy elsősorban fotók szerkesztésére találták ki, de nagyon komplex program, amivel csodákat lehet létrehozni. Fotósok, webdesignerek, grafikusok használják többet. Ezzel varázsolják a fotósok annyira különlegessé a nyers fotókat. 
  • Illustrator: Illusztrációk készítésére a legjobb, de ezzel is bármit meg tudsz csinálni szinte. Logókészítésre, ikonok, grafikák és más vektorgrafikus anyagok kialakítására használom. Olyasmiket érdemes vele megoldani amit ha méretezek nem esik szét ettől, nem történik minőségbeli változás. Pl. logó
  • InDesign: Kiadványszerkesztő program. Könyveket, magazinokat, nyomdai anyagokat, ekönyveket szerkesztenek vele. Erre való.  

Ennyi lenne nagyjából. Ezeket használom nap mint nap. Megkönnyítik a vállalkozásom működését. Az elején az ingyenes verziókat használtam, de egy idő után kénytelen voltam előfizetni rájuk. Cserébe rengeteg gonddal megkönnyítik a napjaimat.

Természetesen ezek csak javaslatok, amiket helyettesíthetsz bármivel, amit találsz és ami neked legjobban megfelel.

Munkáim

Referenciák

Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
fendrik kata honlap
Holisztikus terapeuta, masszőr logó, arculat, weboldal tervezés
ökofarm logó és arculat tervezés
bodza szörpös üveg címke tervezés
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Helena White luxuskozmetikai salon, modboard, logo
2020as, nyomtatható, akvarell fali naptár
Facebook poszt sablon ingyenesen. Minimál stílusú, elegáns

Írj ha érdekel. Beszéljünk meg egy időpontot.

13 + 8 =

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest