Rólam

Női vállalkozóknak szeretnék segíteni, nőies, egyedi exkluzív arculattal, könnyen használható weboldallal.

Küldetésnek érzem, hogy segítsek egyszerűvé és érthetővé tenni egy saját honlap kezelését. Ugyanakkor a stílus és a design is fontos. Profi, egységes megjelenéssel jobban meg tudják mutatni magukat a kisebb vállalkozások is. Komolyabban veszik őket és nem kell árharcban megalázkodniuk. Nem kell a vevőikkel alkudozniuk, mert az arculat is tükrözi a befektetett munkát és tapasztalatot.

A következő témakörök érdekelnek és ezzel kapcsolatban osztok meg anyagokat:

  • Stílussal és arculattal kapcsolatos tippek, megoldások 
  • Személyes márka, márkaépítés. Egyediség az üzleti életben.
  • Luxus brandek. Miért más egy luxus termék és miért kell? A luxus brandek fordított marketingje.
  • Egyszerű, könnyen használható weboldal, Divi theme
  • WordPress
  • Kreatív és női vállalkozási trendek és réspiaci ötletek.
  • Blog és online vállalkozással kapcsolatos ötletek és tanácsok
  • Közösségi média marketing trendek
  • Hogyan tehetjük nyereségessé az online vállalkozásunkat

Ha téged is ezek a témák érdekelnek és szeretnél ezekről összefogottan értesülni, akkor iratkozz fel a katartdesign hírlevélre és mindig elküldöm a legújabb dolgokat.

 

Egyszerű, gyönyörű, könnyen használható weboldalt keres mindenki.

Nem szívesen kérünk szívességet, nem szeretünk feleslegesen, érthetetlen dolgokért sok pénzt adni. A honlapkészítés és a webdesign, úgy tűnik mégis ilyen érthetetlen dolog. Nem mindenki tudja, hogy mit csinál a programozó és egy egyszerű kép felirattal miért néz ki jobban ha olyan csinálja aki ért hozzá. Ezt kell megfizessük.

Ez rendben is van, csak jó lenne tudni használni a weboldalunkat és elkészíteni néhány apróbb, szép dolgot, amivel előrébb juthatunk a vállalkozásunkban, anélkül, hogy minden egyes Facebook hirdetésért grafikust keresünk meg.

Kezdőként az ember mindent maga csinál. A sok erőfeszítés meghozza a gyümölcsét, de valahogy nem mindig sikerül úgy egy honlap, vagy egy hirdetés, egy blogfotó, ahogy az profin nézne ki. Erre biztosan van megoldás.

Ebben szeretnék segíteni.

Szeretném, ha tudnád kezelni a saját weboldalad (WordPress-t használok) és szeretném, ha nem kellene mindig valakit megkérni, ha módosítani szeretnél valamit.

A gyönyörű, azonnal felismerhető stílust is meg lehet tanulni. Nem is nehéz, ha van egy kis segítség hozzá. Ezt szeretném átadni, hogy Neked is egyedi, csoda szép weboldalad és anyagaid lehessenek.

Szeretem a modern, letisztult, klasszikus stílust, ahol a jól megválasztott harmonikus színek és a hozzá való tipográfia dominál. Mindez összhangban van a vállalkozás profiljával, küldetésével és a vállalkozás vezetőjének elképzelésével. Nagyon fontos az esztétikán kívül, hogy egy vállalkozás honlapja, arculata használható legyen, eladjon.

Készítettem logót, arculatot, nyomdai anyagokat, kirakat tervet, honlapot és könyv illusztrációt. Főleg környezttudatos, holisztikus szemléletű női vállalkozásokkal dolgoztam együtt eddig, de a férfi ügyfelek is elégedettek voltak a munkámmal.

Képesítést szereztem ezeken a területeken és folyamatosan olvasok, tanulok továbbra is.

 

Szereted amit csinálsz? Csináld amit szeretsz

 

Bátorság kell ahhoz, hogy váltsunk és megtegyük az első lépést. Lehet, hogy úgy kezdted a munkás éveket, hogy már gyerekkorod óta tudtad mit szeretnél és ez meg is maradt. Ez ritka és jó dolog. Nem sokan vagyunk ezzel így.

Ha nem így vagy vele és éppen tervezgeted a váltást, vagy már váltottál, de még nem alakult ki egy erős, csak rád és a vállalkozásodra jellemző egységes arculat, akkor szerintem, van miről beszélnünk.

Egy vállalkozás arculata olyan mint egy termék csomagolása a boltban. Nagyon fontos. Azt választom, ami jobban hat a látványon keresztül az érzékeimre.

Egy következetes, letisztult, másoktól jól elkülöníthető arculat segítségével és egy jól kidolgozott rendszerrel a hobbidból olyan vállalkozást lehet létrehozni, ami megélhetést biztosít.

Az arculat profizmust és minőséget tükröz, aminek a révén nem kell szégyellned, ha többet kérsz a belefektetett munkáért, tudásért, tapasztalatért és időért. A csomagolással ezt el is adod.

A felépített rendszer pedig segít újra és újra eladni a szolgáltatásod, vagy terméked. Nem kell rögtönzött, felesleges hirdetésekre kiszórni a pénzed az ablakon.

“Akkor vagyunk a legelégedettebbek ha az élet minden területén megtaláljuk az egyensúlyt, és ezek között a területek között is az egyensúlyt.”

Csíkszentmihályi Mihály

Ezt kívánom. Ha te is, akkor dolgozzunk együtt.

 

Személyes

Nagy Kata vagyok.

A webdesign és a graphic design mindig is vonzott. Mindig rajzoltam, festettem, alkottam. Hobbiként nézegettem a különböző termékek csomagolásait, kirakatok elrendezéseit, kiadványok, könyvek, magazinok tipográfiájának és képi világának összhangját. Érdekelt, hogyan hat a vizuális élmény az érzéseinkre, hogyan tudjuk ezt irányítani a vizuális kommunikáció eszközeivel. Izgalmas területnek tartom a reklám és a marketing világát.

Érdekel mi van a luxus brandek mögött. 

Eredetileg angol, kommunikáció szakon végeztem, de sok más dolog is érdekelt. Angolul rengeteg olyan információhoz férek hozzá, amivel segíteni tudok, ha nemzetközi szintű vállalkozásban gondolkozol. Segítek anyagokhoz hozzáférni a Blogban, vagy tudok segíteni az oldalad fordításában.

Önfenntartás, vidék

A másik álom, ami a vidéki élettel párhuzamosan valóra vált a “zöld”, életmód. Önellátásra szeretnénk berendezkedni, az élet minél több területén. Ami a legjobb ebben az egészben, az az, hogy az önellátást a legjobban és leghatékonyabban úgy lehet megvalósítani ha az ember közösségben gondolkozik. Mindenki azzal segíti a másikat amit ő tud nyújtani. Így egészítjük ki egymást.

Budapesten nőttem fel, sokáig ott is dolgoztam. Néhány éve Zala megyébe költöztünk. Átalakult az életünk. Létrehoztunk egy alakuló közösséget, Önellátóakadémia néven, ahol permakultúrával, önfenntartó életmóddal és mindenféle zöld témával foglalkozó embereket és vállalkozásokat várunk.

Munkáim

Ha van egy ötleted, vagy szeretnéd a vállalkozásod szép formába önteni

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

 

 

Kérd az INGYENES ANYAGOKAT, amikben munkafüzetek, tervezők, tudásanyagok segítenek az online vállalkozásoddal profin és eredményesen megjelenni . 

Gratulálok! Sikerült. Küldtem egy emailt.

Pin It on Pinterest

UA-67800346-1