Rólam

Olyan brand megjelenésre törekszem, ami érzelmet kelt és cselekvésre ösztönöz. Az esztétikus ne csak önmagáért mutasson, hanem a vállalkozást szolgálja.

Profi, egységes megjelenéssel jobban meg tudják mutatni magukat a vállalkozások. Komolyabban veszik őket és azok az ügyfelek találják meg. Az arculat is tükrözi a befektetett munkát és tapasztalatot.

A gyönyörű, azonnal felismerhető stílust is meg lehet tanulni. Nem is nehéz, ha van egy kis segítség hozzá. Ezt szeretném átadni, hogy Neked is egyedi, csoda szép arculatod,  weboldalad és anyagaid lehessenek.

Szeretem a modern, letisztult, klasszikus stílust, ahol a jól megválasztott harmonikus színek és a hozzá való tipográfia dominál. Mindez összhangban van a vállalkozás profiljával, küldetésével és a vállalkozás vezetőjének elképzelésével. Nagyon fontos az esztétikán kívül, hogy egy vállalkozás honlapja, arculata használható legyen, eladjon.

Készítettem logót, arculatot, nyomdai anyagokat, kirakat tervet, honlapot és könyv illusztrációt. Elsősorban exkluziv ügyfeleket kiszolgáló, vagy környezettudatos, holisztikus szemléletű női vállalkozásokkal dolgoztam együtt eddig.

 

Egy vállalkozás arculata olyan mint egy termék csomagolása a boltban. Nagyon fontos. Azt választom, ami jobban hat a látványon keresztül az érzékeimre.

Az arculat profizmust és minőséget tükröz. A csomagolással ezt el is adod.

 

Személyes

Nagy Kata vagyok.

A webdesign és a graphic design mindig is vonzott. Mindig rajzoltam, festettem, alkottam. Hobbiként nézegettem a különböző termékek csomagolásait, kirakatok elrendezéseit, kiadványok, könyvek, magazinok tipográfiájának és képi világának összhangját. Érdekelt, hogyan hat a vizuális élmény az érzéseinkre, hogyan tudjuk ezt irányítani a vizuális kommunikáció eszközeivel. Izgalmas területnek tartom a reklám és a marketing világát.

Érdekel mi van a luxus brandek mögött. 

Eredetileg angol, kommunikáció szakon végeztem, de sok más dolog is érdekelt. Angolul rengeteg olyan információhoz férek hozzá, amivel segíteni tudok, ha nemzetközi szintű vállalkozásban gondolkozol. 

Önfenntartás, vidék

A másik álom, ami a vidéki élettel párhuzamosan valóra vált a „zöld”, életmód. 

Budapesten nőttem fel, sokáig ott is dolgoztam. Néhány éve Zala megyébe költöztünk. Átalakult az életünk. 

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest