Kész vagy rá, hogy a megjelenésed is tükrözze a magas minőséget és a stílust, ami valójában jellemez?

 

Exkluziv vállalkozásként a kifinomultság és elegancia az ennek megfelelő ügyfeleket vonzza.

Az amatőr és olcsó megjelenés nem kelt bizalmat és vágyat a potenciális vásárlók között, így nem tudod kihasználni a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket.

Képzeld csak el mennyivel magabiztosabban állnál ki a tevékenységeddel ha a brand megjelenésed előkelőséget, eleganciát feltételezne, vagy ha a stílusos weboldaladdal  elkápráztathatnád a hozzád fordulókat és megelőznéd a versenytársakat.

Frang Maya luxuskozmetika inspirációk

Az eddigi együttműködések során olyan vizuális  brandet alakítottunk ki ügyfeleimmel együttműködve, ami nem csupán a konkurensek elismerését kivívó professzionális megjelenést biztosított számukra, de emelte az ügyfeleik  és bevételük értékét. A vállalkozásuk  arculatának és webdesignjának transzformációjába való befektetés megtérült: elismerés, magabiztosság, önazonosság, ideális ügyfelek, magasabb bevétel.

ARCULATTERVEZÉS | Brand identitás presztizs brandeknek

1

Az első pillanattól kezdve maximálisan rád hangolódva, az igényeidet figyelembe véve olyan vizuális brandet alakítunk ki neked, ami kézzel fogható, valódi változást hoz a vállalkozásodban.

Teljesen egyedi, ám a piaci igényeket és trendeket figyelembe vevő dizájnnal tündökölhetsz majd. 

A versenytársak felderítése, az ideális ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése, az általad képviselt értékek közvetítésének kifejezése mind a tervezési folyamat része, amit elmúlt közel 10 év szakmai tapasztalatával ötvözök.

Kézi rajzok, egyedi calligráfia, embléma és ismétlődő, saját tervezésű minta tervezés, színpszichológiai alapok többek között mind mind elemei a vállalkozásodat felöltöztető, leendő arculatodnak. 

Az alapoktól kiindulva a színpaletta figyelmes kiválasztása, a logóváltozatok, az apró arculati részletek, mint az ikonok, grafikák, majd egyéb arculati elemekből épül fel egy egységesen összeállított, egymással harmonizáló brand, ami exkluzivitást biztosít.

Teljes brand tervezés, messzemenőkig kidolgozott részletekkel, marketing anyagokkal és nyomdai anyagokkal. 

2

WEB DESIGN | A weboldalad az ideális ügyfeleidet szólítja meg, majd végigvezeti őket egy kellemes, csábító és elegáns folyamaton az eladásig.

A vállalkozásodnak olyan ügyfelekre van szüksége akik a weboldaladra érkezve azonnal tudják, hogy exkluziv, magas minőségű szolgáltatásban lesz részük, cserébe a termékedbe való befektetésükért.

A honlapod előszűri azokat, akik veled együttműködve akarnak veled dolgozni és meg is engedhetik maguknak. 

Ha jelenleg a weboldalad nem képviseli azt a különlegességet és luxust amit az ügyfeleidnek biztosítasz akkor egy profin megtervezett felület az ami nyugalmat jelenthet számodra abban, hogy a megfelelő, potenciális érdeklődőket szólítja meg. Az első benyomás az első bizalmi szint.

Mutasd meg azt a magas minőséget, amit adsz egy olyan online megjelenéssel, ami kifejezi mindezt.

Segítek egyszerűvé és stressz mentessé tenni a folyamatot, amíg elkészítjük a weboldaladat. Javaslatot teszek, ami számodra a legideálisabb. Marketing tanácsokkal látunk el, hogy az exkluziv külső jól használható munkaeszköz legyen. 

Vélemények

Amikor a Katával közös alkotó folyamatra gondolok, a kreativiás, a konstruktivitás, az együttműködés, a támogatottság, a jó vezetőképesség… ilyenek jutnak eszembe. A lélekstílist arculat kialakításában és a honlap elkészítésében fordultam hozzá segítségért. Maximalista, végletekig menően pontos és precíz, ugyanakkor finom nőies rálátása elengedhetetlen volt a közös munkában. Az arculat kialakítása előtt szánt időt arra, hogy megismerjen, így valóban, tiszta szívvel rám és az igényeimre tudott hangolódni. Hála ennek az odaadó figyelemnek valóban önazonosnak érzem azt a megjelenést, amivel az ügyfeleimhez kapcsolódhatok. A folyamat során végig inspiráló energiával támogatott, hogy a lehető legszebb verziójában szülessen meg az, ami a fejemben volt. Ő adott formát mindennek. A grafikai művészi munkát tekintve a keze aranyat ér, a weblapot tekintve a termék, amivel dolgozik, prémium minőség, ami az esetleges utólagos korrekciókra, bővítésekre határtalan lehetőséget biztosít. A legjobb szakembert választottam! Jó szívvel ajánlom azoknak, akik kiváló színvonalú munkára vágynak! Köszönöm, Kata! Sok sikert kívánok Neked és az ügyfeleidnek!

Klimits Veronika – LélekStylist

Mielőtt Katát megkerestük, nem igazán ismertük egymást, csak láttuk igényes, ízléses, gyönyörű munkáit. A logonkat nagyon szeretjük a mai napig, a közös munka inspiráló, gördülékeny, élvezetes volt, a végeredmény pedig pont olyan lett, amilyennek megálmodtuk.
Az egyik legbeszédesebb dolog, hogy ha nézegetem a logot, sokszor nem is tudom eldönteni egy-egy részletről, hogy a mi ötletünk volt-e vagy Kata javasolta, annyira ráérzett arra, hogy mit szeretnénk, és annyira tudtunk együtt gondolkodni.
Köszönjük!
Mikla Gabriella – Mi Kertünk / VadOn
Szuper volt Katával együtt dolgozni, szó szerint a gondolatainkat is kitalálta. Az meg, ahogy megvalósította… ❤️❤️❤️ Imádom!
Zsohár Melinda – Zalaegerszegi Társasjáték Klub
Megláttam egy grafikát tőle, és tudtam, csak Kata készítheti az új ötletem logóját.
Beszélgettünk, majd kitöltöttem az adatlapot, és magam is alig hittem: ott látom pár nap múlva a küldetésemet a képernyőn egyetlen képbe sűrítve. Csoda egy érzés volt ❤
Előbb lett kész, mint bármi más a megvalósításból, de valahányszor ránéztem a logómra, új erőt adott a munkához, az építkezéshez! Hamarosan startolok 🙂
Köszönöm, Kata!
Cseh Gabi – Face Relax
Az életben, mint már oly sokszor, az intuíciómra hallgattam már lassan 2 éve. Ahogy megláttam Kata munkáit beleszerettem. Mikor pedig először beszélgettünk, akkor pedig elvarázsolt a személyisége. Tudtam, hogy a legjobb kezekbe tettem az arculatom és a weboldalam kialakítását. Kata pillanatok alatt rám és a küldetésemre hangolódott, teljes mértékben együtt rezonáltunk és így született meg a hivatásom során végre – a sok másik után – az a logó, amelyik igazán én vagyok, ami hűen tükrözi a személyiségem, a munkám és a stílusom. Szerelem volt akkor is, mikor elkészült és ez az érzés azóta is tart. ❤️ A weboldalamról is ódákat zenghetnék, mert olyan szép, stílusos és nőies oldalt készített Kata, amilyenre mindig is vágytam. Mindig lehetett számítani rá, pontos, precíz és amit megígér, az úgy van. Nekem ez is nagyon fontos. A megbízhatóság. Na Kata maximálisan az. Sőt! Szeretem, hogy együtt tudunk azóta is működni, hogy barátként, munkatársként is tekintünk egymásra és számos ponton az életünkben is tudunk kapcsolódni. Szeretek vele dolgozni, beszélgetni, ötletelni, csodás, nyitott és szeretetteljes Nő, Lélek és Üzletasszony. 💖 Hálás vagyok, hogy egymásra találtunk és tudom, hogy this is the beginning of a beautiful friendship. 😄 ❤️ 🙏 Köszönök mindent! … to be continued… 😘💞
Németh Krisztina MyFlow
Katával már dolgoztunk együtt, akkor is nagyon egy hullámhosszon voltunk, és szuper lett a végeredmény, most visszatérőként kerestem, és az új honlap is nagyon szép lett. Gyorsan, könnyen ráérez az ember gondolataira, akkor is, ha magam sem tudtam esetleg megfogalmazni, mit is szeretnék pontosan. Látszik, hogy örömmel, szeretettel készíti munkáit. Szeretettel ajánlom ! 🌺
Rákosi Dóra – dorafysiosystem, császárvonal
Kata szuper pontos és precíz. Amit megbeszéltünk, ahhoz tartotta magát. Nem volt csúszás a munkában. Ajánlani tudom jó szívvel. Hab a tortán, hogy kedves és segítőkész.💜
Csáti Hidvégi Anita – 
Öröm Katával együtt dolgozni!
Gyors, rugalmas, kreatív és nagyon ízléses amit csinál! Az alapján dolgozott, amit kértem, de közben még nálam is jobban ráérzett arra, hogy valójában nekem mire van szükségem a projectem megvalósításához.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!😊🤗
Tamás Veronika – MomToBe
Nagyon tetszenek Kata tervei, munkái, gondolkodásmódja és hozzáállása – letisztultak, egyediek és kifejezőek. Ő nem csupán arculati elemekkel segít, hanem a tanácsai, szakértelme és egyedi látásmódja által egy valóban működőképes vállalkozást alapozhatsz meg.
Martincsevicsné Jenei Gizella – személyes brand business coach
„Férjem marketinges szakember, aki régóta noszogatott, csináltassak egy a Holisztikus Manuális Gyógyászat tevékenységemhez illő stílusos weboldalt. Mivel 25 éve vezetem magánrendelésemet, így a célom nem páciensek bevonzása volt, hanem információ átadása a már hozzám járó embereknek. Így, az idő nem sürgetett, évek teltek el, mire megérett bennem, valóban lehetne egy digitális lenyomata a munkámnak a világhálón!
Talán még ma sem lenne, ha nem látom meg Kata csodás és exkluzív webdesignjait 2 barátnőmnél!! Való igaz!! A szó pozitív értelmében:” megirigyeltem” tőlük ezt az igényes munkát. 25 év várakozás után egy pillanat alatt hoztuk létre a weboldalamat! Arculatom, színvilágom, elképzelésem volt, a türkíz a mindenem!
Kata igényes, kifinomult ízlésére pedig rábíztam a kivitelezést! És, lássatok csodát, amint megírtam a szöveget, attól a pillanattól 3 hét múlva elkészült a professzionális és minden igényemet kielégítő weboldalam: Holisztikus Manuális Gyógyászat címmel!! Férjem, a kész honlaphoz fotózott és színezte a képeket harmonizálva a weblap designjához. Nagyon hálás vagyok Neked Kata, hogy a kékek-zöldek-türkízek mind harmóniában találkoznak a nőies, aranyozott, exkluzív ízlésvilágoddal!
Szeretettel:Kata”
Fendrik Kata – Holisztikus Manuális Gyógyászat

Szeretnél stílusosan, elegánsan megjelenni?

Érezd úgy, mintha stylisthoz vinnéd a vállalkozásod, amivel a továbbiakban magabiztosan tudsz megjelenni. Magadat is komolyan veszed és nem halogatsz tovább. 

Legyen neked is saját, profi, teljesen a vállalkozásodat és a személyiségedet kiemelő logód és arculatod. 

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. 

Munkáim

Referenciák

Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
fendrik kata honlap
Holisztikus terapeuta, masszőr logó, arculat, weboldal tervezés
ökofarm logó és arculat tervezés
bodza szörpös üveg címke tervezés
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Helena White luxuskozmetikai salon, modboard, logo
2020as, nyomtatható, akvarell fali naptár
Facebook poszt sablon ingyenesen. Minimál stílusú, elegáns

Írj ha érdekel. Beszéljünk meg egy időpontot.

10 + 1 =

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest