Kész vagy rá, hogy a megjelenésed is tükrözze a magas minőséget és a stílust, ami valójában jellemez?

 

Exkluziv vállalkozásként a kifinomultság és elegancia az ennek megfelelő ügyfeleket vonzza.

Az amatőr és olcsó megjelenés nem kelt bizalmat és vágyat a potenciális vásárlók között, így nem tudod kihasználni a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket.

Képzeld csak el mennyivel magabiztosabban állnál ki a tevékenységeddel ha a brand megjelenésed előkelőséget, eleganciát feltételezne, vagy ha a stílusos weboldaladdal  elkápráztathatnád a hozzád fordulókat és megelőznéd a versenytársakat.

Frang Maya luxuskozmetika inspirációk

Az eddigi együttműködések során olyan vizuális  brandet alakítottunk ki ügyfeleimmel együttműködve, ami nem csupán a konkurensek elismerését kivívó professzionális megjelenést biztosított számukra, de emelte az ügyfeleik  és bevételük értékét. A vállalkozásuk  arculatának és webdesignjának transzformációjába való befektetés megtérült: elismerés, magabiztosság, önazonosság, ideális ügyfelek, magasabb bevétel.

ARCULATTERVEZÉS | Brand identitás presztizs brandeknek

1

Az első pillanattól kezdve maximálisan rád hangolódva, az igényeidet figyelembe véve olyan vizuális brandet alakítunk ki neked, ami kézzel fogható, valódi változást hoz a vállalkozásodban.

Teljesen egyedi, ám a piaci igényeket és trendeket figyelembe vevő dizájnnal tündökölhetsz majd. 

A versenytársak felderítése, az ideális ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése, az általad képviselt értékek közvetítésének kifejezése mind a tervezési folyamat része, amit elmúlt közel 10 év szakmai tapasztalatával ötvözök.

Kézi rajzok, egyedi calligráfia, embléma és ismétlődő, saját tervezésű minta tervezés, színpszichológiai alapok többek között mind mind elemei a vállalkozásodat felöltöztető, leendő arculatodnak. 

Az alapoktól kiindulva a színpaletta figyelmes kiválasztása, a logóváltozatok, az apró arculati részletek, mint az ikonok, grafikák, majd egyéb arculati elemekből épül fel egy egységesen összeállított, egymással harmonizáló brand, ami exkluzivitást biztosít.

Teljes brand tervezés, messzemenőkig kidolgozott részletekkel, marketing anyagokkal és nyomdai anyagokkal. 

Brand csomag 120.000 Ft-tól

“Megláttam egy grafikát tőle, és tudtam, csak Kata készítheti az új ötletem logóját. Beszélgettünk, majd kitöltöttem az adatlapot, és magam is alig hittem: ott látom pár nap múlva a küldetésemet a képernyőn egyetlen képbe sűrítve. Csoda egy érzés volt.
Előbb lett kész, mint bármi más a megvalósításból, de valahányszor ránéztem a logómra, új erőt adott a munkához, az építkezéshez! 
Köszönöm, Kata! “

CSEH GABI, FACE RELAX

Szeretnél stílusosan, elegánsan megjelenni?

Érezd úgy, mintha stylisthoz vinnéd a vállalkozásod, amivel a továbbiakban magabiztosan tudsz megjelenni. Magadat is komolyan veszed és nem halogatsz tovább. 

Legyen neked is saját, profi, teljesen a vállalkozásodat és a személyiségedet kiemelő logód és arculatod. 

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. 

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

 

 

Kérd az INGYENES ANYAGOKAT, amikben munkafüzetek, tervezők, tudásanyagok segítenek az online vállalkozásoddal profin és eredményesen megjelenni . 

Gratulálok! Sikerült. Küldtem egy emailt.

Pin It on Pinterest

UA-67800346-1