Kész vagy rá, hogy a megjelenésed is tükrözze a magas minőséget és a stílust, ami valójában jellemez?

 

Exkluziv vállalkozásként a kifinomultság és elegancia az ennek megfelelő ügyfeleket vonzza.

Az amatőr és olcsó megjelenés nem kelt bizalmat és vágyat a potenciális vásárlók között, így nem tudod kihasználni a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket.

Képzeld csak el mennyivel magabiztosabban állnál ki a tevékenységeddel ha a brand megjelenésed előkelőséget, eleganciát feltételezne, vagy ha a stílusos weboldaladdal  elkápráztathatnád a hozzád fordulókat és megelőznéd a versenytársakat.

Frang Maya luxuskozmetika inspirációk

Az eddigi együttműködések során olyan vizuális  brandet alakítottunk ki ügyfeleimmel együttműködve, ami nem csupán a konkurensek elismerését kivívó professzionális megjelenést biztosított számukra, de emelte az ügyfeleik  és bevételük értékét. A vállalkozásuk  arculatának és webdesignjának transzformációjába való befektetés megtérült: elismerés, magabiztosság, önazonosság, ideális ügyfelek, magasabb bevétel.

ARCULATTERVEZÉS | Brand identitás presztizs brandeknek

1

Az első pillanattól kezdve maximálisan rád hangolódva, az igényeidet figyelembe véve olyan vizuális brandet alakítunk ki neked, ami kézzel fogható, valódi változást hoz a vállalkozásodban.

Teljesen egyedi, ám a piaci igényeket és trendeket figyelembe vevő dizájnnal tündökölhetsz majd. 

A versenytársak felderítése, az ideális ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése, az általad képviselt értékek közvetítésének kifejezése mind a tervezési folyamat része, amit elmúlt közel 10 év szakmai tapasztalatával ötvözök.

Kézi rajzok, egyedi calligráfia, embléma és ismétlődő, saját tervezésű minta tervezés, színpszichológiai alapok többek között mind mind elemei a vállalkozásodat felöltöztető, leendő arculatodnak. 

Az alapoktól kiindulva a színpaletta figyelmes kiválasztása, a logóváltozatok, az apró arculati részletek, mint az ikonok, grafikák, majd egyéb arculati elemekből épül fel egy egységesen összeállított, egymással harmonizáló brand, ami exkluzivitást biztosít.

Teljes brand tervezés, messzemenőkig kidolgozott részletekkel, marketing anyagokkal és nyomdai anyagokkal. 

Brand csomag 120.000 Ft-tól

2

WEB DESIGN | A weboldalad az ideális ügyfeleidet szólítja meg, majd végigvezeti őket egy kellemes, csábító és elegáns folyamaton az eladásig.

A vállalkozásodnak olyan ügyfelekre van szüksége akik a weboldaladra érkezve azonnal tudják, hogy exkluziv, magas minőségű szolgáltatásban lesz részük, cserébe a termékedbe való befektetésükért.

A honlapod előszűri azokat, akik veled együttműködve akarnak veled dolgozni és meg is engedhetik maguknak. 

Ha jelenleg a weboldalad nem képviseli azt a különlegességet és luxust amit az ügyfeleidnek biztosítasz akkor egy profin megtervezett felület az ami nyugalmat jelenthet számodra abban, hogy a megfelelő, potenciális érdeklődőket szólítja meg. Az első benyomás az első bizalmi szint.

Mutasd meg azt a magas minőséget, amit adsz egy olyan online megjelenéssel, ami kifejezi mindezt.

Segítek egyszerűvé és stressz mentessé tenni a folyamatot, amíg elkészítjük a weboldaladat. Javaslatot teszek, ami számodra a legideálisabb. Marketing tanácsokkal látunk el, hogy az exkluziv külső jól használható munkaeszköz legyen. 

Branding és webdesign csomag 350.000 Ft-tól

Webdesign és weboldal készítés 180.000 Ft-tól

“Megláttam egy grafikát tőle, és tudtam, csak Kata készítheti az új ötletem logóját. Beszélgettünk, majd kitöltöttem az adatlapot, és magam is alig hittem: ott látom pár nap múlva a küldetésemet a képernyőn egyetlen képbe sűrítve. Csoda egy érzés volt.
Előbb lett kész, mint bármi más a megvalósításból, de valahányszor ránéztem a logómra, új erőt adott a munkához, az építkezéshez! 
Köszönöm, Kata! “

CSEH GABI, FACE RELAX

Szeretnél stílusosan, elegánsan megjelenni?

Érezd úgy, mintha stylisthoz vinnéd a vállalkozásod, amivel a továbbiakban magabiztosan tudsz megjelenni. Magadat is komolyan veszed és nem halogatsz tovább. 

Legyen neked is saját, profi, teljesen a vállalkozásodat és a személyiségedet kiemelő logód és arculatod. 

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. 

Munkáim

Referenciák

Illatszövő aromacoach logó, arculat, weboldal tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
lekvárosüveg címke tervezés
Holisztikus terapeuta, masszőr logó, arculat, weboldal tervezés
ökofarm logó és arculat tervezés
bodza szörpös üveg címke tervezés
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor logó és arculat
Helena White luxuskozmetikai salon, modboard, logo
2020as, nyomtatható, akvarell fali naptár
Facebook poszt sablon ingyenesen. Minimál stílusú, elegáns

Írj ha érdekel. Beszéljünk meg egy időpontot.

7 + 15 =

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest