Szolgáltatások

Arculat, webdesign, illusztráció
Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Ingyenes Munkafüzet

Zöld Vállalkozásoknak, Terapeutáknak, Coachoknak

Alakítsd ki a vállalkozásod fókuszát, és készíts különleges, ellenállhatatlan ajánlatcsomagot, és kész is a terméked

UGYANITT: 

 • 6 napos vállalkozásindító email tanfolyam
 • nyomtatható heti tervezők 4 évszakra
 • branding tábla minta az egységes megjelenéshez 
 • üzleti tervező 
 • Folyamatosan frissülő ingyenes anyagok

Minden segítség adott, ha vállalkoznál, vagy ha magasabb szintre lépnél a vállalkozásodban!

Weboldal készítés (WordPress)

A Divi sablont használom az Elegantthemestől. Maximálisan biztonságos és tökéletesen alakítható. Készülnek belőle portfólió oldalak, blogok, portálok, intézmények oldalai, webáruházak és mindenféle üzleti oldal, kezdve az étteremtől, a kézműves, művész oldalon, a pénzügyi tanácsadó oldalon át a fitness, sport, jóga, wellness oldalakig.

A Divi sablon olyan rugalmas, hogy teljesen egyedi megjelenést lehet kialakítani. Költséghatékony és felhasználóbarát. Bárki tudja kezelni a vezérlőpultot. Nagyon gyorsan és nagyon könnyen megtanulható. Nem kell külön programozói tudás, foglalkozhatsz azzal ami fontos.

Női felhasználóknak a legjobb megoldás.

Arculat, logó

Az első benyomás és a csomagolás mindig sokat számít

 • Megbeszéljük mi az elképzelésed, mi tetszik és együtt kitaláljuk az arculatod.
 • Rád jellemző, mindenkitől megkülönböztető logót készítünk.
 • Következetesen használva az arculati elemeket felépítjük a márkád.

Reklámanyagok, könyv, illusztráció

Szóróanyag, prospektus, névjegykártya, könyv, békebeli képeslap, személyre szabott illusztrációval.

Az interneten kívül is van azért élet. A személyes találkozások, egy emlékezetes névjegykártya, a tapintható, szagolható, gyönyörűséges kiadványok, könyvek azért kellenek.

Jegyzetfüzetet és határidőnaplót használok, tollal írok bele és szeretek képeslapot kapni postán. Küldeni is 🙂

Online Marketing

Hogyan vegyenek észre, hogyan add el amid van?

Bár ezt én is folyamatosan tanulom, minden alkalommal, amikor arculatot, vagy weboldalt készítek, ezeket szem előtt tartva dolgozom.

Van egy módszerem, ami azt gondolom, hogy segíthet lendületet venni és folyamatosan haladni. Erről beszéljünk, ha együtt szeretnél dolgozni.

 • Hogyan kezdj neki az online vállalkozásnak?
 • Milyen eszközök vannak amik segítenek?
 • Közösségépítés, közösségi média

Ha valami igazán egyedit szeretnél

A legtöbb weboldal sablonok alapján készül. Nagyon szép dolgokat lehet így is alkotni én is a DIVI-vel dolgozom. Szinte bármit ki lehet belőle hozni.

Mégis, ha nagyon nagyon egyedire vágysz, kizárólag Neked, illusztrált, biztos, hogy megismételhetetlen anyagokat készítek. Honlapot, logót, arculatot, csomagolástervet, könyvillusztrációt.

Gyors, költséghatékony, instant megoldások

Kész, személyre szabható arculati csomagok

Ha most indulsz, vagy gyorsan kellene egy szép, letisztult, profi logó a hozzá való arculattal, akkor ez éppen pont neked való. Költséghatékony, gyors, azonnali megoldás.

Lehet Neked is szép, egyedi logód és arculatod!

Ezeket az egyedi, előre elkészített logókat és a hozzájuk tartozó arculati táblákat azoknak készítettem, akik még nem szeretnének hatalmas összegeket költeni a vizuális megjelenésre, de tudják és érzik, hogy nagyon fontosmindez. Profi megjelenéssel a munkád minőségét, az üzlethez és a vevőidhez való hozzáállásodat és az áraidat kommunikálod.

Az Első benyomás egyszer van.

Nézd meg és válaszd ki a Neked valót! Ezek a logók és arculati táblák teljesen egyediek. Ha kiválasztod melyik illik a vállalkozásodhoz, onnantól a Tiéd. Egyetlen egyszer lehet megvásárolni őket.

A logókban megadott vállalkozási témák és nevek csak példák. Mintául szolgálnak. A név és a feliratok személyre szabhatóak.

Kattints a neked tetsző logóra, vagy arculati táblára, vagy válogass kedvedre az Üzletben!

Ha nem tudsz ezek közül választani, mert saját elképzelésed van, vagy mert segítséget szeretnél ezzel kapcsolatban, akkor keress meg, vagy töltsd ki az igényfelmérőt ITT, IDE KATTINTVA (Új ablakban nyílik meg)

Dolgozzunk együtt

Ha még nem vagy benne biztos mit szeretnél, töltsd ki akár a weboldaltervezéssel kapcsolatos, akár az arculati anyagokkal kapcsolatos igényfelmérőt és küldd el nekem. Beszéljünk.

Tetszik? Dolgozzunk együtt!

Online vállalkozás - 6 napos, ingyenes minitanfolyam

női vállalkozások
Megnézem

Pin It on Pinterest

UA-67800346-1