Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentorweboldal

Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentorweboldal

Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor weboldala egy komplex, webshopot, Kriszti szolgáltatásait, szakértelmét bemutató weboldal. Szeretett volna egy elegáns, letisztult weboldalt, amit ő maga is tud kezelni. Fontosnak tartotta, hogy az érdeklődőit hírlevélben tájékoztathassa, írásaiban választ adjon a kérdéseikre, ugyanakkor a honlapon a termékeit és szolgáltatásait eladhassa. Fontos helyet szánt a számos, pozitív visszajelzésnek.

A honlapot egy már meglévő, korábbi honlapból alakítottuk ki.

Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor weboldala, webshopja

Németh Krisztina természetgyógyász coach, mentor weboldala http://www.nemethkrisztina.com

Máthé Kriszta írónő weboldala

Máthé Kriszta írónő weboldala

Máthé Kriszta az Apróka eszponka című könyv szerzője. Írásai népszerűek, mivel szívhez szólóan, emberien örökíti meg a hétköznapokat. Az Apróka eszponka a Csángóföldi tanítói évek alatt született írások gyűjteménye, amik élethűen, a helyi emberek beszédét és gondolkodását egy az egyben adják vissza. Kriszta több felületen vezette az írásokat, innen találtak rá az olvasói, de szerette volna őket egy helyen, rendszerezetten folytatni, egy blogban. Ennyi volt a kérése és az, hogy a könyv legyen előtérben az írások mellett.

Máthé Kriszta írónő weboldala

http://www.mathekriszta.com

Hévizart Gyantaékszerek weboldal

Hévizart Gyantaékszerek weboldal

A Hévipart gyantaékszer, kézműves manufaktura különleges, epoxy gyanta ékszereit bemutató és a webshopban vásárlást biztosító honlap elkészítésével bízott meg Pollák Zsuzsanna a Hévipart ékszerüzlet vezetője és az ékszerek készítője.

A már meglévő logóhoz ragaszkodott, de szeretett volna egy az ékszereket legjobban bemutató és a Hévipart vásárlóinak ízlését, igényeit kiemelő honlapot. Stílusos, egyszerű, a természettel harmonizáló de közben az ékszerek különlegességét és eleganciáját összhangba hozó színvilágot képzelt el Zsuzsa, amit közös munkával a webshopot tartalmazó honlapon alakítottunk ki.

oldal és webshop

www.hevizart.com

Kristályvirág Mentorház Természetgyógyász Képzések

Kristályvirág Mentorház Természetgyógyász Képzések

Mobilra optimalizált weboldal, a Németh Krisztina Kristályvirág Mentorház Természetgyógyász Képzések helye

 

Modulok a weboldalon

Már meglévő logó színei alapján alakítottuk ki az arculatot. A teljesség igénye nélkül a következők lettek kialakítva:

  • webáruház
  • megrendelő és kapcsolati űrlapok
  • hírlevél küldő rendszer
  • összekötve a Kristályvirág Rendelővel, ami képzések helye a vállalkozáson belül.

 

Arculat és használhatóság

Elegáns, letisztult, könnyen átlátható helyet szeretett volna Németh Krisztina a Kristályvirág Rendelő tulajdonosa a rengeteg féle kezelésnek, terápiának és a Mentorházban a természetgyógyász képzéseknek.

A honlapot tájékoztatásra, kapcsolatfelvételre és értékesítésre terveztette. Szerette volna, ha a Kristályvirág Rendelő és Mentorház lelkülete is átjön az arculaton keresztül. A Mentorházat üzletiesebbre, míg a Rendelőt lágyabbra, nőiesebbre képzelte el, mivel az örökbefogadó anyák mentoraként főként hölgyekkel kerül kapcsolatba, és mivel a téma is megkívánja a finomabb hangolódást.

Kérése volt, hogy a korábbi már működő, azonos nevű Joomla weboldalról WordPress-re költöztessem a honlapját. Szerette volna, hogy maga is könnyen tudja kezelni a tartalmat, fotókat, feliratkoztatást, időpontfoglalást és mindent, ami a vállalkozása működtetéséhez fontos. Mivel folyamatosan újabb szolgáltatásokkal, ötletekkel szeretné frissíteni a kínálatát praktikusabb, ha saját maga, egyszerűen, gyorsan tud módosítani amit akar.

 

Sokoldalú és Könnyen kezelhető bárkinek

Értékesítési célú, vagy Sales oldalakat, és érkeztető, azaz landing page-ket is tud majd maga készíteni a honlapján.

Hihetetlen gyorsan megtanulta a használatát (kb. 1,5 óra) és már használja is a tudást. Képeket cserél szövegben, lapozóban, szövegeket illeszt be, és kezeli a többi háttérfunkciót.

Álom volt együtt dolgozni. Köszönöm Kriszti

 

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest