Magnólia tervező naptár és élettervező csomag

5 000 Ft

Magnólia tervező naptár 2022

2022-es tervező naptár és nyomtatható rendszerezők, amelyek segítenek tisztán gondolkozni és fókuszban maradni. 29 db, A4-es vagy A5-ös újra nyomtatható tervező.

A 12 életterület tervező segít megtalálni mi kell a teljes, boldog élethez. Nem haladunk a terveinkkel, mert nem szánunk rá időt, hogy kitaláljuk mit is szeretnénk.

50 oldalas munkafüzet, aminek a segítségével rálátást kapsz a saját életedre és a saját vágyaidra. A válaszokat a legjobb tanácsadó adja meg neked a cselekvéshez, aki neked személy szerint segíteni tud. Ez éppen Te magad vagy. Olyan mint egy coaching, ahol a vezetett kérdések révén magad jutsz el a válaszokig.

Kategória: Címke:

Leírás

A Magnólia tervező naptár és élettervező csomag tartalma:

 • 29 oldalas nyomtatható tervező
 • 50 oldalas élettervező könyv és munkafüzet

 

A nyomtatható tervező

A Magnólia 2022-es nyomtatható tervező naptár csomag 29 rendszerezőt tartalmaz, amit a 2022-es naptár kivételével kedved szerint évről évre újra használhatsz. A4-es és A5-ös méretben tervezve,hogy könnyen kinyomtathasd és legyen hely az írásnak. Rugalmasan variálhatod, letöltheted és újra nyomtathatod. Az üres tervezőoldalak öröknaptárnak használhatóak, amiket ha kiteszel a falra, vagy lefűzöl egy mappában mindig szem előtt lesznek, hogy sose kelljen gondolkozni mi a következő feladat. Rendezettek lesznek a gondolataid és a napjaid. Digitális, letölthető, nyomtatható termék. Nem fizikai termék.

A következők találhatóak meg a tervező csomagban: 

29 szépen megtervezett, nyomtatható tervezőt

Naptárak:

 • 2022-es 12 hónapot egyben átlátható lap
 • 12 db havi naptár tervező lap

Tervezők:

 • Napi tervező
 • Heti tervező
 • Heti tervező 3 fő feladat fókusszal
 • Havi öröknaptár tervező
 • Éves, negyedéves tervező
 • 90 napos (30, 60, 90 nap)/negyedéves célok tervező lap
 • 90 napos (30, 60, 90 nap)/negyedéves célokhoz feladatok tervező lap

Blog / Vállalkozás:

 • Közösségi média poszt havi tervező lap
 • Tartalom téma ötlet lista
 • Tartalom tervező
 • Jelszavak, felhasználónevek

Egyéb:

 • Jegyzetlap
 • Prioritás tervező ( a tennivaló listából mi az ami fontos, sürgős és mi az ami elhagyható vagy kiadható)
 • Célok lista életterület szerint
 • Szokáskövető
 • Üres bakancslista

 

Az élettervező könyv és munkafüzet

LEÍRÁS

Ezt a cselekvéssel és feladatokkal teli tervező naplót eredetileg magamnak készítettem, mert úgy éreztem, hogy szét vagyok csúszva. Év vége volt és bár teljes káosz volt a fejemben azt minden év végén megcsináltam, néha év közben is egyszer egyszer ha eszembe jutott, hogy végiggondoltam, mi az amit sikerült megvalósítanom mindabból, amit az elmúlt évben nagy lelkesen összeírtam. Nem mondhatnám, hogy elégedett voltam az eredménnyel.

Mintha nem történt volna semmi. Legalábbis ezt éreztem. Frusztrált és elégedetlen voltam magammal és azt éreztem, hogy repül az idő, és én nem haladok, nem változok. Ahhoz, hogy teljes életet éljünk nem kell talán sok dolog. Viszont, ha végiggondoljuk az életünk minden területét, mi az ami a teljes, boldog élethez fontos 12 életterrületet találunk. 

A 12 ÉLETTERÜLET:

1. Egészség és Fittség
2. Érzelmi élet
3. Spiritualitás
4. Intellektuális/Szellemi élet
5. Társas élet
6. Szerelem és Párkapcsolat
7. Személyiség
8. Szokások
9. Munka és Karrier
10. Pénzügyek
11. Szülői szerep
12. Általad elképzelt ideális életed

A legtöbben nem szánunk arra időt, hogy végignézzük mi az amit igazán szeretnénk. Annak ellenére, hogy rengeteg ilyen témájú könyv és előadás elérhető mégsem foglalkozunk vele olyan mélységig, hogy magunkba nézve összerakjuk mi az ami nekünk fontos, hogyan szeretnénk élni. Ezért nem is haladunk. Mert nem tudjuk magunk sem, hogy merre haladjunk.

Ebben szeretnék segíteni neked ezzel a könyvvel, ami egy munkafüzet, vagy vezetett napló. Szeretném ha tisztán látnánk mi az amit mi magunk szeretnénk. Szeretném ha a megszokott automatizmusok helyett, vagy mellett tudnánk mi az amit csinálni szeretnénk magunkkal ha tényleg van idő rá.

50 oldal, ami azért ilyen hosszú,mert tudsz bele írni és mind a 12 életterületet tisztába teheted. Rálátást kapsz a saját életedre és a saját vágyaidra. A válaszokat a legjobb tanácsadó adja meg neked a cselekvéshez, aki neked személy szerint segíteni tud. Ez éppen Te magad vagy. Olyan mint egy coaching, ahol a vezetett kérdések révén magad jutsz el a válaszokig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Magnólia tervező naptár és élettervező csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg mással is!