Különleges anyák napi ajándék házilag: egyedi, fotós anyák napi képeslap

Egy olyan egyszerűen elkészíthető, ám mégis különleges anyák napi ajándék elkészítését mutatom meg, amivel házilag, egyedi, fotóval személyre szabható anyák napi képeslapot rakhatsz össze percek alatt. Akár magában is, vagy egy virág, apróbb ajándék mellé is adhatod kiegészítőként. Biztosan nagy örömet szerzel vele.

Ami ezen felül igazán nagy öröm még, az az, hogy ugyanezzel a technikával másik alkalomra is készíthetsz személyre szóló, ötletes ajándékot. A kreativitásodon múlik, hogy viccesre, romantikusra, aranyosra, vagy exkluzivra tervezed meg a képeslapot. Így adhatod az újabb és újabb alkotásaidat születésnapra, Valentin napra, évfordulóra, vagy akár céges ajándékként is.

Mi kell hozzá?

Canva-ban fogunk dolgozni, ami egy ingyenesen is használható online grafikai program. A nagyközönség számára tervezték, így bárki azonnal csodákra képes a segítségével, különösebb grafikai tudás, vagy design ismeret nélkül is. Nagyon valószínű, hogy ismered is már. Ha még nem akkor mindenképp szánj rá időt, hogy kipróbáld, mert egy új világ nyílik meg előtted ha kipróbálod. Akár magán célra használod, hogy örömet szerezz a családtagoknak, vagy barátoknak, vagy csak a saját életed tedd vele egyszerűbbé, szebbé, akár a vállalkozásod grafikai anyagait szeretnéd feldobni vele mindenképp hasznosnak fogod találni.

Készíthetsz vele gyakorlatilag bármit. A videóban megmutatok egy nem mindenki által ismert trükköt, amivel fotót tudsz keretbe vágni, így akkor is érdekes lehet számodra ha ismered a Canva-t. Ha új vagy még a Canva világában, akkor pedig különösen sok hasznos fogást látsz majd, amivel ezek után kibontakoztathatod a kreativitásod. Akár rendelhetsz belőle egyetlen darabot is a felületen keresztül (május 10-ig 20% kedvezmény és ingyenes szállítás ezzel a kóddal: 4EVERYMOM20), akár elmentheted magadnak és otthon kinyomtathatod.

A Canva bár ingyenes és rengeteg eszközhöz van hozzáférésed az ingyenes verzión belül is, ha kedved kaptál, hogy még jobban kihasználd a program adta lehetőségeket akkor javaslom a Canva Pro-t. Én is ezt használom. Több millió gyönyörű, kategóriákra, színekre kereshető fotóhoz, illusztrációhoz, grafikához férhetsz hozzá. Egy gombnyomással eltüntetheted a hátteret egy fotó mögül, és így más környezetbe helyezheted a kivágott alakot. 1 perc alatt a tengerpartra varázsolhatod magad pl. Látványtervek, sablonok sokkal bőségesebben lesznek hozzáférhetőek mint az ingyenesben. Tudsz videót vágni és feliratozni és még sok más olyan előnye van amiért megéri az éves előfizetés. 30 napos ingyenes próbaidőszak alatt ingyen ki is próbálhatod mit tud és utána le is mondhatod ha úgy látod, hogy nem tudod kihasználni.

De lássuk a videót, ahol ilyen képeslapot készítünk.

Egyedi, fotós ajándék képeslap készítés

Remélem tudtad követni és el is készítetted a saját verziódat. Nagyon szívesen megnézem hogy sikerült. Kérlek, oszd meg velem akár itt a hozzászólásokban, vagy küldd el emailen. Mi az ami érdekel még, vagy ami nehezen megy? Írd meg azt is. Köszönöm.

(A Canva Pro-t használom és ajánlom szívből. Ha a cikkben található linken keresztül fizetsz elő rá, akkor segíted a munkámat ezzel. Neked nem jelent semmi plussz költséget. Köszönöm, ha így teszel.)

Az első benyomás a vállalkozásodnál is fontos.

A stílus határozza meg kik lesznek az ügyfeleid.

Nyomtatható naptárak, tervezők, grafikák, illusztrációk. Online sablonok ajándékba.

Köszönöm, hogy feliratkoztál. Küldtem egy emailt a belépési információkkal.

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg mással is!